Prohlášení rodiny astronauta Andrewa Feustela k úmrtí Václava Havla a Zdeňka Milera

Setkání Václava Havla s Feustovými na Hrádečku, 9. srpna 2011.

18. prosince 2011 — Drew, Ari, Aden a já jsme velmi zarmouceni zprávou o úmrtí Václava Havla. Je velmi těžké unést, že český národ i celý svět ztratil v nedávné době dva úžasné muže, Václava Havla a Zdeňka Milera. Velmi si vážíme toho, že jsme měli to štěstí a čest setkat se letos v srpnu s oběma. Tyto vzpomínky se vryly do našich myslí, srdcí a duší. Sedíme a společně si čteme články a sledujeme zprávy o tom, že zemřel pan Miler a dnes i bývalý prezident Havel.

Věděli jsme, že naše návštěva měla velmi výjimečnou atmosféru. Po celou dobu, kdy jsme ve vaší zemi byli, jsme mluvili o tom, jak jsme šťastní a vděční za neuvěřitelně vřelé přivítání od našich hostitelů, rodiny, obyvatel i představitelů České republiky, vašich legend i hrdinů. Bylo v tom cosi magického a nyní, když pan Miler a Václav Havel odešli, si uvědomujeme, že nám svůj drahocenný čas věnovali tito nesmírně talentovaní, inteligentní a úžasní muži. Nikdy nezapomeneme na jejich opravdovost,  jejich laskavost, jejich zájem a nekonečnou moudrost.

Našimi srdci jsme s blízkými pana Milera a Václava Havla, jejich přáteli a všemi lidmi, kteří je milovali a vážili si jich.

S upřímnou soustrastí, Indira, Drew, Ari a Aden Feustelovi

Příspěvek byl publikován v rubrice Drew Feustel v ČR. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>